Rólunk

Pár évig mi is a hagyományos, írásos-képes videós anyagokkal oktattunk, de szerettük volna ezt hatékonyabbá tenni. Így a frissített tanfolyamaink minden leckéje élő szöveges magyar nyelvű  oktatóvideókból áll. Ezeken nemcsak mutatjuk, de magyarázzuk is a tudnivalókat, mivel a leghatékonyabb tanulási módszer (nem csak szerintünk) ha látod és hallod is. Ezen kívül az “elméleti” anyagoknál az adott lecke írásos kivonatát is megtalálod a videók alatt, plusz linkekkel és feladatokkal együtt.

Hogy milyen tanfolyam ez?

 

 

Tényleg 100% online

Mi nem küldünk neked olvasnivalókat. Az aktiválás után bárhonnan, korlátlanul elérheted az anyagokat. Csak lépj be az online tanterembe és akár a mobilodról is indíthatod a kurzusaidat. Így akkor és olyan tempóban tanulhatsz ami számodra a legmegfelelőbb.

Több mindent tanulhatsz

Többféle kurzust is készítünk, az anyagainkat pedig folyamatosan bővítjük, frissítjük. Videókkal, gyakorlati feladatokkal és segédletekkel zaklatjuk a tanulóinkat. Nálunk a tervezés mellett a kódolást is megtanulhatod, így a megtervezett oldalakat elkészíteni is el tudod.

 

Részletekben is fizethetsz

A tanfolyam három modulját külön-külön is megvásárolhatod. A kurzusrészekhez való hozzáférésnek nincs korlátja, ezeket a tanfolyam befejezése után is eléred. Sőt így a frissített anyagokat is megkapod, akkor is, ha már végeztél.

Mindenben segítünk

Bár a tanulás egy önálló folyamat, de senki sincs magára hagyva a kurzusok során. Megpróbálunk végig segíteni, hiszen tudjuk, kezdőként nem mindig egyszerű a leckéket feldolgozni. Ha az alap tananyag nem elég, készítünk plusz segédleteket is neked.

 

Nem hagyunk magadra

Tanácsokkal is segítjük a tanulásodat. Az elküldött gyakorlati feladataidat írásban értékeljük, a kérdéseidet pedig közvetlenül a leckék végén is felteheted. Folyamatosan készítünk ingyenes anyagokat, amelyeket rögtön megkapsz, ezzel is segítve a tanulásodat.

100% Garancia

Nemcsak pénzvisszafizetési garanciát kapsz. Mivel nem kell egyben fizetned, bőven kipróbálhatod a tanfolyamot anélkül, hogy a teljes árat elkérnénk tőled. Ezzel is garanciát vállalunk az anyagra.

 

 

[vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]

Kitől fogsz tanulni?

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row full_width=””][vc_column width=”1/4″][vc_column_text]

Zalka Márta [ support ]

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/4″][vc_column_text]

Gergely György [ Web - Grafika ]

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

1998-ban kezdtem el komolyabban foglalkozni a számítástechnikával. Kezdetben hagyományos grafikát, reklám illetve dekoráció készítést, majd az informatika mellett webtervezést, animációt és programozást tanultam. 2004-től folyamatosan foglalkozom weboldalak tervezésével, programozásával, grafikai és arculattervezéssel, emellett digitális tananyagfejlesztésből diplomáztam.

A web és a grafika ma már nem csak munka, hanem egyfajta szenvedély is lett. Emellett egyre többet foglalkozom új technológiák megismerésével, illetve multimédiás anyagok tervezésével és készítésével is.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Hogyan tanulhatsz?

Pár évig mi is a hagyományos, írásos-képes videós anyagokkal oktattunk, de szerettük volna ezt hatékonyabbá tenni.
Így a frissített tanfolyamaink minden leckéje élő szöveges magyar nyelvű  oktatóvideókból áll.

Minden jog fenntartva! © , D-kreatív webműhely.
top