Megrendelés

Az alábbi rendelési felület segítségével elküldheted a megrendelésedet. Töltsd ki az adatokat illetve válaszd ki melyik tanfolyamot szeretnéd elvégezni. A rendelés elküldése után egy visszaigazoló e-mailben elküldjük a rendelésed adatait, illetve a fizetési információkat.

a *-al jelölt mezők kitöltése kötelező!

RÉSZVÉTELI ADATOK

MELYIK TANFOLYAMOT SZERETNÉD MEGRENDELNI?

DW-0011 Webdesign Tanfolyam I. - 38 000 Ft.DW-0021Webdesign Tanfolyam II. - 33 000 Ft.DW-0031 Webdesign Tanfolyam III. - 33 000 Ft.DW-0033 Komplex Webdesign Tanfolyam I-III. rész egyben - 104 000 Ft.DW-0040 Vektorgrafika az Adobe Illustrator programmal. - 26 000 Ft.

Számlázási adatok

A megrendelés elküldése esetén egy visszaigazoló e-mailt fogsz kapni a rendelés adataival. Kérlek ellenőrizd a Spam/Levélszemét mappát is, mert a levelezők előszeretettel helyezik ezeket az üzeneteket a Spam mappába.

A megrendelés (Megrendelő lap elküldése) elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, mely fizetési kötelezettséggel jár, és a Megrendelés elküldése gombra való kattintással jön létre a Megrendelő és D-kreatív Oktatás – Gergely György között. A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről szóló 45/2014. (II. 26.) számú kormányrendelet hatálya alá tartozik. Ennek értelmében az elektronikus úton leadott megrendelés esetében a megrendelő 14 napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől. A Megrendelő az elállási szándékát a megrendeléstől számított 14 napon belül e-mailben jelezheti az info@webdesign-oktatas.hu e-mail címen. A megrendelés után e-mailben egy visszaigazolást küldünk a megrendelés adatairól, illetve ebben küldjük el a fizetési információkat.

 

X