[rev_slider slider-1-uj]

HOGY MILYEN TANFOLYAM EZ?

Nézd meg mit ajánlunk neked, és próbáld is ki.

 

Tényleg 100% online


Mi nem küldünk neked olvasnivalókat. Az aktiválás után bárhonnan, korlátlanul elérheted az anyagokat. Csak lépj be az online tanterembe és akár a mobilodról is indíthatod a kurzusaidat.

Több mindent tanulhatsz


Többféle kurzust készítünk, az anyagainkat folyamatosan bővítjük, frissítjük. Videókkal, gyakorlati feladatokkal és segédletekkel zaklatjuk a tanulóinkat.

Mindenben segítünk


Megpróbálunk végig segíteni, hiszen tudjuk, kezdőként nem mindig egyszerű a leckéket feldolgozni. Ha az alap tananyag nem elég, készítünk plusz segédleteket is neked.

 

Részletekben is fizethetsz


A tanfolyam három modulját külön-külön is megvásárolhatod. A kurzusrészekhez való hozzáférésnek nincs korlátja, ezeket a tanfolyam befejezése után is eléred. Sőt így a frissített anyagokat is megkapod, akkor is, ha már végeztél.

Nem hagyunk magadra


Tanácsokkal is segítjük a tanulásodat. Az elküldött gyakorlati feladataidat írásban értékeljük, a kérdéseidet pedig közvetlenül a leckék végén is felteheted. Folyamatosan készítünk ingyenes anyagokat, amelyeket rögtön megkapsz.

100% Garancia


Nemcsak pénzvisszafizetési garanciát kapsz. Mivel nem kell egyben fizetned, bőven kipróbálhatod a tanfolyamot anélkül, hogy a teljes árat elkérnénk tőled. Ezzel is garanciát vállalunk az anyagra.

[rev_slider slider-uj-2]

HALLGATÓI MUNKÁK

Nézd meg hogy a korábbi hallgatók hova jutottak el a tanfolyamok elvégzése során

 

 

 

[rev_slider slider-uj-4]

Hogyan tanulhatsz?

Pár évig mi is a hagyományos, írásos-képes videós anyagokkal oktattunk, de szerettük volna ezt hatékonyabbá tenni.
Így a frissített tanfolyamaink minden leckéje élő szöveges magyar nyelvű  oktatóvideókból áll.

Minden jog fenntartva! © , D-kreatív webműhely.
top