[rev_slider cimoldal]

Érdekel a webdesign és a grafika, esetleg a honlapkészítés? Szeretnél ezzel foglalkozni, de nem tudod hogy állj neki? Többet szeretnél tudni egy WordPress oldal telepítésénél? Kisvállalkozóként egy saját weboldalt szeretnél? Marketinggel foglalkozol és bővítenéd az ismereteidet? Itt mindezt megtanulhatod.

HOGY MILYEN TANFOLYAM EZ?

Nézd meg mit ajánlunk neked, és próbáld is ki.

 

Szabadúszóként nem elég, ha csak a grafikát ismered. Hiába tudod, hogyan tervezz, ha csak egy WordPress oldalt tudsz felhúzni. Ez sajnos kevés. Sokan megállnak itt, mivel úgy gondolják, programozni, weboldalt fejleszteni nehéz. Nem is gondolnád, hogy az ehhez szükséges tudás viszonylag könnyen elsajátítható, és ha a tervezés mellett a fejlesztés menetét is meg tudod valósítani, azzal nagy előnyre tehetsz szert. Akár vállalkozol, akár munkavállalóként tervezed a jövődet.  Ezért bővítjük folyamatosan a kurzusainkat, olyan anyagokat készítve, ahol lépésről-lépésre, gyakorlati példákon, magyarázatokkal bemutatva tanulhatod meg azokat a programozási technológiákat is, amelyek megfelelnek a mai kor igényeinek. 

 

 

Tényleg 100% online


Mi nem küldünk neked olvasnivalókat. Az aktiválás után bárhonnan, korlátlanul elérheted az anyagokat. Csak lépj be az online tanterembe és akár a mobilodról is indíthatod a kurzusaidat.

Több mindent tanulhatsz


Többféle kurzust készítünk, az anyagainkat folyamatosan bővítjük, frissítjük. Videókkal, gyakorlati feladatokkal és segédletekkel zaklatjuk a tanulóinkat.

Mindenben segítünk


Megpróbálunk végig segíteni, hiszen tudjuk, kezdőként nem mindig egyszerű a leckéket feldolgozni. Ha az alap tananyag nem elég, készítünk plusz segédleteket is neked.

 

Részletekben is fizethetsz


A tanfolyam három modulját külön-külön is megvásárolhatod. A kurzusrészekhez való hozzáférésnek nincs korlátja, ezeket a tanfolyam befejezése után is eléred. Sőt így a frissített anyagokat is megkapod, akkor is, ha már végeztél.

Nem hagyunk magadra


Tanácsokkal is segítjük a tanulásodat. Az elküldött gyakorlati feladataidat írásban értékeljük, a kérdéseidet pedig közvetlenül a leckék végén is felteheted. Folyamatosan készítünk ingyenes anyagokat, amelyeket rögtön megkapsz.

100% Garancia


Nemcsak pénzvisszafizetési garanciát kapsz. Mivel nem kell egyben fizetned, bőven kipróbálhatod a tanfolyamot anélkül, hogy a teljes árat elkérnénk tőled. Ezzel is garanciát vállalunk az anyagra.

 

 D-kreatív Oktatás

Próbáld ki a D-kreatív webműhely Online Tanfolyami Rendszerét. 

Kérj hozzáférést a bevezető leckékhez!


KIPRÓBÁLOM

Nézd meg hogyan tanulhatsz

Az anyagok nemcsak a száraz elméleti leírásokból állnak. Az elmélet mellé sok gyakorlati feladatot is kapsz, amelyek segítenek elsajátítani az ismereteket. A leckékben pedig ehhez hasonló oktató és magyarázó videókat is találsz, amelyek nagyban megkönnyítik egy művelet elsajátítását, vagy egy-egy rész értelmezését.

 

HALLGATÓI MUNKÁK

Nézd meg hogy a korábbi hallgatók hova jutottak el a tanfolyamok elvégzése során

 

Bármelyik kurzust is választod, alapvető számítógépes ismeretek nélkül nem megy, ez mindenképpen kell hozzá. Szükséged lesz még egy jó számítógépre, és internetkapcsolatra. A használt programokról mindent megkapsz a tanfolyam kezdésekor, de a letöltésről és telepítésről neked kell gondoskodnod. Ha van némi előképzettséged témában az előny, de nem feltétel. Ezen kívül tényleg csak kitartásra és elszántságra van szükséged, hogy Te is megcsináld. Ne félj belevágni, hogy "Én úgysem leszek erre képes" Ezek a munkák tudatos tervezői munka során születtek, olyan hallgatóktól, akinek sokszor semmiféle előképzettsége nem volt.

[rev_slider munka]

 

PRÓBÁLD KI

Belenézhetsz néhány leckébe minden elköteleződés nélkül

PRÓBÁLD KI MOST INGYEN

Add meg a neved, egy felhasználónevet és egy működő E-mail címet, hogy aktiváljuk neked a kurzust, amelyben megnézheted hogyan épülnek fel a leckék. A belépési adatokról E-mailben értesítünk.


Hogyan tanulhatsz?

Pár évig mi is a hagyományos, írásos-képes videós anyagokkal oktattunk, de szerettük volna ezt hatékonyabbá tenni.
Így a frissített tanfolyamaink minden leckéje élő szöveges magyar nyelvű  oktatóvideókból áll.

Minden jog fenntartva! © , D-kreatív webműhely.
top